![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Arama |
| DV2007 çekilişi | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
Suzan
Yönetici
Suzan Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2005 Gönderilenler: 1607
|
![]() Konu: DV2007 çekilişiGönderim Zamanı: 27/Mart/2006 Saat 17:37 |
|
Evet DV2007 çekilişini merak edenler! (başta Y&B olmak üzere) MÜJDEMİ İSTERİM DV2007 çekilişi yapılmış. Zarflar şuan Kentucky'de hazırlanmakta ve Nisan - Haziran ayları arası kazananlara gönderilecekmiş. KCC'yi aradım az önce, edindiğim bilgiler bundan ibaret. Zarflar henüz postalanmaya başlanmamış - internette dolaşan haberler asılsızmış - fakat Nisan ayından itibaren yollanacaklar. (tabii sonradan çıkacak bir göçmenlik kanunu DV programını ortadan kaldırırsa ne olur bilemiyorum, ama en azından şimdilik herşey yolunda) |
|
|
abdgocmenlik.com forum sizler için var. Sevgi-saygı düzeyini ve karşılıklı yardımlaşmayı korumak sizin elinizde.
|
|
|
|
|
delete66
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 27/Mart/2006 Saat 18:56 |
|
oleeeeeeeey
|
|
|
|
|
FarGun
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 27/Mart/2006 Saat 20:49 |
|
Başvuran herkese hayırlı olması dileğiyle...
|
|
|
|
|
bariton
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 29/Mart/2006 Saat 10:59 |
evet herkes için hayırlısı olsun sonunda çekiliş yapıldı artık sıra zarflarda sevgili suzan hanım zarfım gelince (inşallah gelir)dosdoğru yanınızdayım herkese hayırlı olsun
|
|
|
fark yaratmaz hayat fark yaratır insan
|
|
|
|
|
bow wow
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 14/Mayis/2006 Saat 17:05 |
|
selam arkadaşlar kurada çıkan yokmu artık çok sabırsızlanıyorum inşallah hepimize çıkar |
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|